Home » Healing

Healing

Healing is een alternatieve geneeswijze die gebruikt wordt om de kosmische levensenergie te herstellen. Sinds de jaren ' 80 is healing dan ook aan een sterke opmars bezig en geniet nog steeds jaar na jaar aan stijgende populariteit.

 

Het menselijk lichaam is omgeven door een energieveld genaamd de aura. Deze aura is opgebouwd uit verschillende subtiele lagen die in verbinding staan met ons fysieke lichaam genaamd chakra's.  Deze chakra's zijn dan terug op hun beurt gekoppeld aan onze organen.

 

Hoe beter deze kosmische energie stroomt hoe gezonder u lichaam is. Gebeurtenissen op ons levenspad zoals verdriet, pijn, emoties, ... kunnen echter ons lichaam in disharmonie brengen waardoor ons lichaam minder goed, tot zelfs slecht gaat functioneren.  In dergelijke gevallen kan healing de oplossing bieden en een handje helpen om zo terug u energie beter te laten stromen waardoor de valkuilen opgeruimd worden.      

 

Voor wie kan healing nuttig zijn?

 

Zowel jong als oud kunnen baat hebben bij healing.   Het toepassingsgebied voor healing is dan ook erg uitgebreid.

Het kan zowel uitkomst bieden voor onrustige baby's als voor jongeren die iets traumatisch hebben meegemaakt.  Het is eveneens toepasbaar bij ADHD kindjes als voor iemand die vast zit na een zwaar verlies.  Maar ook bij echtscheiding of een overlijden kan healing een oplossing bieden.

 

Healing kan tevens personen helpen die vastzitten in oude patronen en die deze willen gaan doorbreken en een grote hulp bieden aan mensen die voortdurend met pijn kampen zoals nekpijn, rugpijn, hoofdpijn, spierpijnen, ....  Heel dikwijls worden deze pijnen immers veroorzaakt door stress die zich vast zet.  Door middel van healing in combinatie met een medische begeleiding kunnen deze pijnen verzacht worden.  

 

Healing in de praktijk.

 

Na een inleidend gesprek en een uitgebreide kennismaking kan de behandeling worden aangevat.  De mooie, veilige en gezuiverde ruimte die net voor de behandeling gevuld wordt met etherische geuren is dan ook de ideale omgeving om volledig tot rust te komen.  Via aanraking met de handen gaan de healende energieën in werking.   Als master shambhala zorg ik er dan ook voor dat deze vernieuwde en krachtige vorm van reiki energieën snel tot stand komt waardoor de geblokkeerde energieën terug gaan stromen en de behandelde persoon zich terug beter en rustiger gaat voelen.

Iedereen ervaart echter healing anders, maar rust en emotionele ontlading is kenmerkend voor elke behandeling.